Градска организација - Скопје


Претседател на градската организација - Скопје:

 


Секретар на градската организација - Скопје:

Марин Алексов, Карпош


Потпретседатели на градската организација - Скопје:

Александар Наумоски, Ѓорче Петров

Љупчо Васовски, Кисела Вода


Извршен одбор на градската организација - Скопје:

Билјана Боцеска, Ѓорче Петров

Васко Иловски, Гази Баба

Весна Милосавлевска, Центар

Виктор Митевски, Кисела Вода

Иван Спировски, Карпош

Мартин Донев, Бутел

Слаѓана Богдановиќ, Центар

Селда Ујкановиќ, Чаир

Зоран Атанасов, Аеродром

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени