ИЗВРШЕН ОДБОР

Членови на извршниот одбор:

1. АДЕМИ ЕДМОНД

2. АТАНАСОВ ПЕТАР

3. БОЧВАРСКИ БЛАГОЈ

4. ГЛИГОРОВ СПАСЕ

5. ДАВИТКОВСКИ ДАРКО

6. ДЕСПОТОВСКИ ЈОВАН

7. ДИМИТРИЕВСКИ МАКСИМ

8. ЗАЕВ ЗОРАН

9. ЗЕКИРИ МУХАМЕД

10. ЗЕЧЕВИЌ МИЛЕ

11. КИРАЦОВСКИ АЛЕКСАНДАР

12. КОВАЧЕВ ТАЊА

13. ЛОКВЕНЕЦ ХАРИ

14. ЛУКАРЕВСКА САЊА

15. МАНЧЕВСКИ ДАМЈАН

16. МИРЧЕВСКИ ПЕЦЕ

17. НИКОЛОВСКИ ЉУПЧО

18. ПЕТРУШЕВСКИ ВИКТОР

19. ПРЕНТОВИЌ ТАТЈАНА

20. РЕМЕНСКИ ФРОСИНА

21. СПАСОВСКИ ОЛИВЕР

22. ТАНАСОСКИ ЃОКО

23. ТЕВДОВСКИ ДРАГАН

24. ТРЕНЕСКА ДЕСКОСКА РЕНАТА

25. УЗУНОВ ВАНЧО

26. ЏАФЕРОВСКИ АДНАН

27. ШЕКЕРИНСКА РАДМИЛА

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени