mchi

Контакт

Официјалната веб страна на СДСМ е редовно ажурирана од Центарот за комуникација со јавноста на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија.

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА MАКЕДОНИЈА

ul

ул. "Бихаќка" бр.8 1000 Скопје, Република Македонија

tel

Тел. (02) 3293 100

faks

Факс. (02) 3293 114

wu:ml

Веб уредник: Милутин Ристески

Испратете коментар

За сите прашања и коментари поврзани со СДСМ можете да не контактирате преку пополнување на контакт формата или на web@sdsm.org.mk
E-mail адреса: *
Име и презиме: *

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени