mchi

Обраќања

Шахпаска: Ги зголемуваме платите онолку колку што дозволуваат можностите на Буџетот

dbi

14.11.2017

Видео од реплика на пратеничката Јагода Шахпаска,на продолжението на 12 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени