mchi

Најнови вести

Смилеска: Буџетот за 2018 обезбедува повеќе пари за капитални инвестиции и проекти во интерес на граѓаните

dbi

05.12.2017

Видео од обраќањето на пратеничката Кети Смилеска, на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет на Република Македонија

 

 

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени