mchi

Најнови вести

Шахпаска: Буџетот за 2018 година обезбедува повеќе пари за здравството и унапредување на здравствениот систем

dbi

05.12.2017

Видео од обраќањето на пратеничката Јагода Шахпаска,на продолжението на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет на Република Македонија

 

 

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени