mchi

Најнови вести

Тасевска: Со предлог Буџетот ќе се стабилизира економијата и ќе се обезбедат повеќе пари за граѓаните

dbi

05.12.2017

Видео од обраќањето на пратеничката Лидија Тасевска,на продолжението на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет на Република Македонија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени