mchi

Најнови вести

Кузмановска: Предлог буџетот и домаќинското работење овозможуваат економски раст и поголема социјална правда

dbi

06.12.2017

Видео од обраќањето на пратеничката Катерина Кузмановска,на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет на Република Македонија

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени