mchi

Најнови вести

Велковски: Со новиот буџет Аеродром ќе добие Дом на култура, тоа беше едно од клучните ветувања на СДСМ

dbi

07.12.2017

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски,на продолжението на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени