mchi

Обраќања

Тунтев: Буџетот за 2018 содржи развојна и социјална компонента и обезбедува сериозни капитални инвестиции

dbi

22.12.2017

Видео од обраќањето на пратеникот Томислав Тунтев на 26 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени