mchi

Обраќања

Китев: Предлог измените на Законот за административни службеници обезбедуваат услужна администрација

dbi

25.12.2017

Видео од обраќањето на пратеникот Бетиане Китев,на 27 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени