mchi

Најнови вести

Регистар на донации за период од 01.07.2017 до 31.12.2017 година

dbi

12.01.2018

Регистарот на добиени донации на жиро сметката 300 000001023192 на Социјадемократскиот сојуз на Македонија за период од 01.07.2017 до 31.12.2017 година можете да го погледнете на следниот линк.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени