mchi

Обраќања

Ременски: Со предлог измените на Законот за внатрешни работи ќе се врати довербата на граѓаните во полицијата

dbi

18.01.2018

Видео од обраќањето на пратеничката и потпретседателка на СДСМ, Фросина Ременски на 30 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени