mchi

Обраќања

Тунтев: Иницираме постапка за намалување на патните трошоци, очекуваме поддршка од сите пратеници

dbi

30.01.2018

Видео од обраќањето на пратеникот и координатор на пратеничката група на СДСМ, Томислав Тунтев по однос предлог-законот за изменување на Закон за плата и други надоместоци на избрани и именувани лица во Република Македонија, и предлог-законот за изменување на Закон за пратеници, на 32 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени