mchi

Најнови вести

Делегација на СДСМ оддаде почит на националниот херој и револуционер Гоце Делчев

dbi

04.02.2018

Соопштение за јавност

Делегација на СДСМ предводена од организациониот секретар на партијата, Миле Зечевиќ, во којашто беа и Цветанка Ласкова, координаторка на Форум на жени на СДСМ и Драги Давчевски, советник во Град Скопје, денеска оддаде почит на националниот херој и револуционер Гоце Делчев по повод 146 години од неговото раѓање.


Делото на Гоце Делчев останува да биде мотив за сегашните и за идните генерации за слобода, еднаквост и правда, како темелни вредности.

СДСМ како партија цврсто стои зад овие вредности и верува дека се гаранција за напредокот на Република Македонија и сите нејзини граѓани.

Скопје, 04.02.2018

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени