mchi

Најнови вести

Отворен повик за самокандидирање за Претседател на Општинската организација на СДСМ Македонски Брод

dbi

12.03.2018

Отворен повик за самокандидирање за Претседател на Општинската организација на СДСМ Македонски Брод

 

 

Заинтересираните кандидати своите програми за работа треба да ги достават најдоцна до 16.03.2018 до Претседателот на СДСМ, во седиштето на Партијата на ул.“Павел Шатев“ бр.8 Скопје.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени