mchi

Интервјуа

Митрески гостин во Економски магазин на Алсат телевизија

dbi

10.05.2018

Видео од вчерашното гостување на Јован Митрески, пратеник во Собранието на Република Македонија, во „Економски магазин„ на Алсат телевизија.

 

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени