mchi

Обраќања

Заев: Зајакнување на мнозинството за поддршка на сериозните реформски активности за подобар живот и просперитет на сите граѓани

dbi

01.06.2018

Видео од денешното обраќање на премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев на 49 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени