mchi

Обраќања

Ременски: ВМРО-ДПМНЕ потроши милијарди за фасади и криминал и остави руиниран систем и осиромашена држава

dbi

01.06.2018

Видео од денешната реплика на пратеничката и потпретседателка на СДСМ, Фросина Ременски на 49 седница на Собрание на Република Македонија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени