mchi

Обраќања

Тунтев: Од држава со длабока политичка криза, Македонија стана држава со јасна волја за напредок

dbi

11.06.2018

Видео од денешното обраќање на координаторот на пратеничката група на СДСМ,Томислав Тунтев на 47 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени