mchi

Најнови вести

Иванов дејствува штетно за граѓаните и државата, покажа дека е политичка дивоградба на Никола Груевски и партиска марионета

dbi

13.06.2018

Сооптшение за јавност


Ѓорѓе Иванов работи на директна штета на граѓаните, против Македонија и против македонската иднина.

Со денешните ставови Иванов самиот потврди дека не е претседател на сите граѓани, туку партиска марионета на ВМРО-ДПМНЕ, политичка дивоградба на Никола Груевски.

Цели 9 години Ѓорѓе Иванов не направи ништо за Македонија, не направи ништо за граѓаните.

Молчеше за масовната партизација, за нападот на Собранието на 27 април, молчеше за притисоците кон медиумите, за апсења и затворања на новинари, за газењето на демократијата, човековите права и слободи.

Иванов се јавува само кога треба да легализира децениски криминал, да аболицира криминалци, да штити насилници.Очигледно се уште е во функција на нивна одбрана.

Ако било можно членството во ЕУ и НАТО без решение на спорот со Грција, како што денска тврдеше тој, зошто во изминтите 9 години Иванов и ВМРО-ДПМНЕ не го постигнале тоа?

Договорот со кој се става крај на 25 годишниот спор што ја влечеше Македонија наназад го заштитува и зацврстува македонскиот идентитет и обезбедува полноправно членство во НАТО и почеток на преговори со ЕУ.

Обезбедување на македонската иднина и иднината на граѓаните е вистински патриотизам. Тоа е непознат термин за Иванов.

Граѓаните мора и ќе го имаат последниот збор, на референдум.

Доста беа децениски порази, време е за победи.

ДА, за македонската иднина!


Скопје, 13.06.2018

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени