mchi

Интервјуа

Хари Локвенец гостин во ТОП ТЕМА НА ВАША СТРАНА на Телма телевизија

dbi

19.06.2018

Видео од вчерашното гостување на пратеникот и член на Централниот одбор на СДСМ , Хари Локвенец во ТОП ТЕМА НА ВАША СТРАНА на Телма телевизија.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени