mchi

Обраќања

Костадинов: Пред нас е историски договор којшто значи иднина и напредок, да кажеме ДА за македонската иднина

dbi

20.06.2018

Видео од обраќањето на пратеникот Коста Костадинов на денешната 51 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени