mchi

Обраќања

Ременски: Добивме три посебни признанија на историската посебност и самобитност на македонскиот народ и јазик

dbi

20.06.2018

Видео од обраќањето на пратеничката и подпретседателка на СДСМ, Фросина Ременски на 51 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени