mchi

Обраќања

Тунтев: Конечната одлука ќе ја донесат граѓаните, на референдум

dbi

20.06.2018

Видео од обраќањето на координаторот на пратеничката група на СДСМ, Томислав Тунтев на 51 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени