mchi

Обраќања

Стефоска: Овој договор е модел како еден комплициран спор се решава преку компромис

dbi

21.06.2018

Видео од вчерашното обраќање на пратеничката Ирена Стефоска, на 51 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени