mchi

Обраќања

Лалчевска: Со Законот за отпишување на камата за наплата на долгови ќе им се помогне на ранливите категории

dbi

26.06.2018

Видео од денешното обраќање на пратеничката Татијана Лалчевска на 50 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени