mchi

Најнови вести

Иванов е должен да одговори пред граѓаните за што ги троши нивните пари

dbi

28.06.2018

Соопштение за јавност


Наместо да се крие зад соопштенија Иванов треба пред граѓаните да одговори за што ги троши нивните пари.

Зошто Иванов има потреба нешто да прикрива од оние што го плаќаат, од граѓаните?
Граѓаните заслужуваат да имаат увид во трошењето на нивните пари од страна на избрани и именувани функционери.

Одбивањето на Алатката за транспарентно, отчетно и одговорно владеење преку која граѓаните во секој момент ги имаат на увид информациите и податоците за трошењето на нивните пари е уште еден доказ дека Иванов не ги почитува граѓаните.

За ова неодговороно однесување на Иванов граѓаните сами ќе ценат.

Јасно е, целокупното делување на Ѓорге Иванов е во спротивност на интересите на граѓаните и државата.

 

Скопје, 28.06.2018

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени