mchi

Најнови вести

За Мицкоски поважна е судбината на Груевски отколку иднината на граѓаните, нема амнестија за криминалите на ВМРО-ДПМНЕ

dbi

09.07.2018

Соопштение за јавност

Христијан Мицкоски секојдневно покажува дека за него поважна е одбранат на криминалот и судбината на Никола Груевски отколку иднината на Македонија и нејзините граѓани.

ВМРО-ДПМНЕ ја блокира постапката за  формирање на Државна изборна комисија, со што го доведува во прашање одржувањето на референдум за иднината на државата.

ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски треба да знаат дека амнестија за криминалот и насилството на ВМРО-ДПМНЕ нема да има.

Граѓаните, јавноста и целиот демократски свет го препознаваат историскиот успех што е постигнат со договорот. Со конечниот договор се обезбедува иднината и безбедноста на Македонија како членка на НАТО и ЕУ и се гарантира македонскиот идентитет, Македонци, македонски јазик, македонска посебност се обезбедени еднаш за секогаш.

 Додека ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски го бранат криминалот, СДСМ заедно со граѓаните обезбедува европска иднина.

Македонија чекори кон членство во ЕУ и НАТО и се гради како држава со европски правила, деструктивните сили нема да ја вратат во темното минато на изолација, криминали насилство.

Скопје,09.07.2018 

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени