mchi

Најнови вести

Регистар на добиени донации за период од 01.01.2018 до 30.06.2018 година

dbi

10.07.2018

Регистарот на добиени донации на жиро сметката 300 000001023192 на Социјадемократскиот сојуз на Македонија за период од 01.01.2018 до 30.06.2018 година можете да го преземете тука.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени