mchi

Обраќања

Локвенец: Усвоената Декларација за поддршка на пристап во НАТО означува почеток на ново време за нашата држава

dbi

19.07.2018

Видео од денешното обраќање на пратеникот на СДСМ и коалицијата, Хари Локвенец на 53 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени