mchi

Обраќања

Тунтев: Референдумот е историска одлука што ја обезбедува иднината на нашата држава

dbi

30.07.2018

Видео од денешното обраќање на пратеникот и координатор на пратеничката група на СДСМ, Томислав Тунтев на 57 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени