mchi

Најнови вести

Граѓаните се сведоци како е кога правилата и правдата важат за сите, амнестија нема да има, ВМРО-ДПМНЕ да се навикне на тоа!

dbi

09.08.2018

Соопштение за јавност


Во изминатата една година Македонија забрзано чекори напред, кон членство во ЕУ и НАТО, како напредна, слободна и демократска земја, меѓу другото и затоа што се преземаа чекори кои доведоа до функционирање на правната држава, неселективност и одговорност.

Една од причините зошто 11 години Македонија беше заглавена и стоеше во место беше токму криминалот, корупцијата, селективната правда или поточно неправдата која што со години го штитетше криминлот на Груевски, фамилијата и врхушката на ВМРО-ДПМНЕ.

Затоа за оваа партија е тешко да го разбере значењето на зборовите „правда“ и „одговороност“ но нека собира храброст ВМРО-ДПМНЕ и нека се навикне дека амнестија нема да има-правда има!

Додека ВМРО-ДПМНЕ го брани криминалот, СДСМ, заедно со сите прогресивни сили, граѓани, здруженија, организации, обезбедува иднина за Македонија, како членка на НАТО и ЕУ со зајакнат идентитет.

Без разлика на неодговорно однесување на ВМРО-ДПМНЕ, граѓаните на Македонија, на референдумот на 30-ти септември, ќе ја искористат историската шанса за напредок, ќе кажат ДА за македонската иднина.


Скопје, 09.08.2018

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени