mchi

Соопштенија

Ќе има дебата кога Мицкоски ќе излезе и ќе го каже својот став, за дебата се потребни ставови

dbi

14.09.2018

Соопштение за јавност

Христијан Мицкоски да каже како може да му се помогне за побрзо да го дефинира својот став.

Иднината на државата не смее да биде ризикувана заради нискиот рејтинг на Мицкоски.

Во политиката и во дебатата, најлошо е да немаш став.

Охрабри се Мицкоски, соопшти став за референдумот и ќе има и дебата и иднина и напредок за европска Македонија.

 

Скопје,14.09.2018                                       

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени