mchi

Интервјуа

Заев и Шекеринска на отворена дебата во Топ Тема на Телма телевизија

dbi

26.09.2018

Видео од вчершното гостување на претседателот на СДСМ Зоран Заев, и потпретседателката на СДСМ Радмила Шекеринска во Топ Тема на Телма телевизија

 

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени