mchi

Интервјуа

Костадин Ацевски гостин во Отворено на Алфа телевизија

dbi

03.10.2018

Видео од вчерашното гостување на пратеникот на СДСМ и коалицијата, Костадин Ацевски во Отворено студио на Алфа телевизија

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени