mchi

Интервјуа

Радмила Шекеринска гостинка во Само вистина на Канал 5 телевизија

dbi

09.10.2018

Видео од вчерашното гостување на потпретседателката на СДСМ, и министерка за одбрана Радмила Шекеринска во Само вистина на Канал 5 телевизија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени