mchi

Најнови вести

Финансиски извештај на Коалицијата за локални избори 2017 предводена од СДСМ за приод од 14.09.2017 до 19.09.2018 годинa

dbi

12.10.2018

Финансискиот извештај со спецификација на трошоците за приходите и расходите на трансакциската сметка за изборна кампања за приод од 14.09.2017 до 19.09.2018 година можете да го погледнете тука.

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени