mchi

Обраќања

Сите сме одговорни за иднината на Македонија и затоа сите треба да ги поддржиме уставните измени

dbi

16.10.2018

Видео од вчерашното обраќање на пратеничката Ирена Стефоска на 61 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени