mchi

Обраќања

Ременски: Со усвојување на уставните измени го продолжуваме историскиот континуитет на државноста и го зајакнуваме идентитетот

dbi

16.10.2018

Видео од денешното обраќање на потпретседателката на СДСМ и на Собранието на Република Македонија, Фросина Ременски на 61 седница во Парламентот за Предлогот за пристапување кон измена на Уставот

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени