mchi

Обраќања

Костадинов: Да се обединиме околу уставните измени и да донесеме одлуки за доброто на граѓаните

dbi

16.10.2018

Видео од денешното обраќање на пратеникот на СДСМ, Коста Костадинов на 61 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени