mchi

Обраќања

Шахпаска: Време е да донесеме вистински, одлучен чекор за иднината на Македонија

dbi

17.10.2018

Видео од денешното обраќање на пратеничката на СДСМ, Јагода Шахпаска на 61 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени