mchi

Обраќања

Шахпаска:Со измените на Законот, дополнителни 1600 стечајни работници ќе бидат материјално обезбедени

dbi

24.10.2018

Видео од денешното обраќање на пратеничката на СДСМ Јагода Шахпаска, на 60 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени