mchi

Прес центар

Костадинов: Македонија е правна држава, помирувањето не значи и упад во правосудниот систем

dbi

27.10.2018

Одговори на новинарски прашања,
Костадин Костадинов, пратеник од СДСМ и коалицијата,
27.10.2018, Скопје

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени