mchi

Прес центар

Костадинов: Помирувањето не значи упад во правната држава, правда мора да има

dbi

29.10.2018

Одговори на новинарски прашања,
Костадин Костадинов, пратеник од СДСМ и коалицијата
Скопје, 29.10.2018

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени