mchi

Обраќања

Обезбедуваме повеќе пари кај граѓаните, Буџетот за 2019 година е реален и развоен

dbi

28.11.2018

Видео од денешното обраќање на портпаролот и пратеник на СДСМ, на 35 Седница на Комисијата за финансирање и буџет

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени