mchi

Интервјуа

Мухамед Зеќири гостин во WIN WIN на Телма телевизија

dbi

30.11.2018

Видео од вчерашното гостување на потпретседателот на СДСМ, и пратеник во Собранието на Република Македонија Мухамед Зеќири во WIN WIN на Телма телевизија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени