mchi

Интервјуа

Костадин Костадинов гостин во Клик Плус на ТВ 21

dbi

30.11.2018

Видео од вчерашното гостување на портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов во Клик Плус на ТВ 21.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени