mchi

Обраќања

Шахпаска: Со договорот се гарантира нашата посебност, се гарантира и потврудва македонскиот јазик

dbi

03.12.2018

Видео од реплика на пратеничката Јагода Шахпаска на денешната  64 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени