mchi

Најнови вести

Мицкоски не ги виде црнилата кои 11 години ја уништуваа Македонија поради бизнис со хидроцентрали, црнилата завршија, режимот е поразен

dbi

05.12.2018

Соопштение за јавност


Граѓаните вечерва видоа уште едно бледо и конфузно издание на Христијан Мицкоски, очаен во обидите да го одбрани криминалот на Никола Груевски.
Нема Мицкоски ниту една идеја, нема ниту еден предлог, нема план, програма, не може да понуди ништо кое би имало значење за подобар живот на граѓаните, за интересите на државата.

Фокусот на Мицкоски повторно е на судството и на обвинителите. Тоа потврдува дека единствената агенда, единственото нешто за коешто се грижи Мицкоски е одбрана на криминалот на криминалната ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски.

На раб на очај се обидите на Мицкоски да го покрие своето учество во криминалните шеми и криминалното владеење на режимот на Никола Груевски.

Граѓаните многу добро знаат Мицкоски не бил дел од кабинетот на некој „поранешен премиер“ туку бил дел од кабинетот на Никола Груевски, носителот на режимот, на криминалот и сите црнила што 11 години и се случија на Македонија.

Токму Мицкоски бил лева рака на Груевски и во партијата, во криминалната ВМРО-ДПМНЕ бил генерален секретар.

Цела децинија Мицкоски молчеше за црнила кои 11 години ја уништуваа Македонија, ги осиромашија граѓаните а од земјава направија заробена држава. Тогаш бизнисот со хидроцентрали што му го додели токму Никола Груевски беше доволно светло за Мицкоски.

Македонија излезе од црнилата на ВМРО-ДПМНЕ и сега оди напред.

Македонија и нејзините граѓани чекорат кон светла иднина, кон ЕУ и НАТО, Мицкоски и врвот на ВМРО-ДПМНЕ остануваат сами во црнилата, остануваат сами во одбраната на криминалите.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени